Over Zonnebaas

Wij staan voor u klaar

Siem Verkoijen

Richard Pasmans

Wie zijn wij?

Zonnebaas bestaat uit Richard Pasmans en Siem Verkoijen. Richard is elektrotechnisch ingenieur en heeft ruim 10 jaar ervaring bij ….. (hoe willen je dit noemen?) Siem is bedrijfseconoom, deze twee achtergronden vullen elkaar goed aan. Beiden zijn maatschappelijk betrokken, Richard zijn volledige volwassen leven als bestuurslid van Jeugdwerk Thorn, Siem als raadslid in de gemeenteraad van Maastricht. Deze maatschappelijke betrokkenheid vertaald zich tevens richting de missie en visie van Zonnebaas.

Onze missie

Zonnebaas streeft er naar alle platte daken van utiliteitsgebouwen in gebruik te zien voor de opwek van duurzame energie. Inherent daaraan is het leveren van een bijdrage aan het verhelpen van de netcongestie en de onbalans van het net, dit gaat via slimme batterijopslag.

Onze visie

Zonnebaas maakt het inzetten van een plat dak voor de opwek van duurzame energie makkelijk. Wij nemen alles uit handen. Dit doen we ook voor de inzet van batterijoplossingen. Voor meer informatie, kijk op onze Zonnebaas concept pagina. (linkje)