Het Zonnebaas Concept


Zonnebaas neemt projecten aan via een uniek concept.
Allereerst beginnen we met het maken van een gedegen analyse, waar heeft de klant behoefte aan? Wat is mogelijk? Wat is wenselijk? Zonnebaas vliegt het vraagstuk integraal aan, zo komen we tot een evenwichtig advies en offerte.
De tweede fase bestaat uit het realiseren van het beoogde systeem. Dit kan een zonnepaneleninstallatie zijn, een batterij, of allebei, dit is geheel afhankelijk van de situatie. Zonnebaas neemt geen marge op het te realiseren project. Dit betekent dat de klant een zo klein mogelijke investering hoeft te doen om een project te realiseren.
In de derde fase beheert Zonnebaas het systeem, hier vraagt Zonnebaas een opbrengstafhankelijke fee voor. Binnen dit concept waarborgen we dat wij als adviseur meedenken met jou, zo zorgen we voor een zo hoog mogelijk rendement. Dankzij dit concept heeft elk project lage aanloopkosten en hoog rendement!

Dankzij dit concept kan Zonnebaas zorgen voor totaalontzorging in alle fasen. De transitie naar eigen opgewekte duurzaam energie en de nazorg van de energiestromen en de financiële afwikkeling nemen we uit handen.
Zonnebaas is van mening dat binnen de huidige situatie batterijoplossingen essentieel zijn. Zonnebaas faciliteert verder alle gangbare vormen van de aansturing van de batterij, aan en uitschakelen zonnepanelen, EPEX dagmarkt én de onbalansmarkt.

Hoog rendement

Hoger rendement op vastgoed en/of bestaande PV-installatie.

Inkoop

Hardware en installatie bieden wij aan tegen inkoopprijzen.

Peak Shaving

Op piekmomenten het net ontzien, helpen netcongestie tegen te gaan.

Huurder (?)

Huurder ontvangt goedkopere én duurzame energie.

Beter milieu

Omgeving geniet milieuvoordelen door duurzame opwek energie.

Onbalans

Meermaals per dag bijdragen aan een oplossing voor onbalans.